Pagina's

dinsdag 8 maart 2016

scrappen Bij Oma Dee

Het was een hele uitdaging om te scrappen a la Johanna, maar ontzettend GAAF om te doen. Knippen, plakken, scheuren, kliederen met waterverf, patroneren met verf en met gesso. We zijn begonnen met een basis van 12x12inch. Daarop zijn we gaan kliederen met waterverf. Beginnend met een 'wolk' op de plaats waar de foto moet komen, van daaruit cirkels verven en druipers laten lopen. Daarna verf spetters in verschillende kleuren. En als laatste bijkleurend papier scheuren en plakken, aangevuld met verbandgaas, pakpapier en natuurlijk stempels.Het was een leuke uitdaging! Ik ga dit zeker vaker doen!

groet,
Alexander


6 opmerkingen:

 1. Mooie layouts, heerlijk stoer ook! Leuk dat het verf zo druipt. mooi effect.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuk dat je deze workshop hebt gevolgd, gaaf om zoiets uit te proberen met het waterverf en alle laagjes. Hele leuke lay-outs zijn het geworden.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig, toch onverwacht leuk dat verbandgaas. Heb ook nog niet zo lang geleden waterverf ontdekt en zowieso mooi om stempels mee in te kleuren, maar ook voor achtergronden.
  Erg origineel geworden.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jeetje, Alexander, jij bent helemaal los gegaan, prachtig pagina's
  groetjes Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind 't te gek, wat jij maakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Tof! Helemaal leuk dat je geïnspireerd bent en dit vaker gaat doen. Ik vind het resultaat heel mooi en ben erg fan van de geel/zwart layout. Groetjes aan Maartje!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik ben benieuwd wat je van dit bericht vindt...